1. Miele Boost CX1 Cat & Dog

Miele Boost CX1 Cat & Dog Black Friday deal

5/5

Miele Boost CX1 Cat & Dog nodig? Check snel of je deze Miele Boost CX1 Cat & Dog voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Boost CX1 Cat & Dog.

Specificaties Miele Boost CX1 Cat & Dog

Merk

Miele

Fabrikantcode

11602420

Omschrijving van de Miele Boost CX1 Cat & Dog

Heb je een kat, hond of een andere harige viervoeter in huis, dan is de Miele Boost CX1 Cat & Dog de perfecte stofzuiger voor jou. Met zijn hoge snelheid en krachtige borstelharen zuigt deze stofzuiger moeiteloos alle dierenharen op. Maar dat is niet alles, want je kunt deze borstel ook gebruiken voor hoogpolig tapijt, waardoor je vloeren er altijd onberispelijk uitzien. En dat is nog niet alles, want deze stofzuiger wordt geleverd met een handige meubelzuigmond, waarmee je gemakkelijk kruimels van de bank kunt verwijderen. Maar het gaat verder, want deze stofzuiger is ook uitgerust met een zachte afstofborstel, waarmee je zachte oppervlakken moeiteloos van stof kunt ontdoen. En voor moeilijk bereikbare plekken is er de kierenzuigmond, waarmee je zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes kunt reinigen. Met de Miele Boost CX1 Cat & Dog ben je dus verzekerd van een grondige en efficiënte reiniging van je huis. Je kunt de zuigkracht eenvoudig aanpassen op de stofzuiger zelf en de stand van de vloerzuigmond kun je aanpassen aan verschillende soorten vloeren met behulp van je voet. Kortom, met deze stofzuiger wordt het schoonmaken van je huis een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Je stofzuigt moeiteloos alle soorten tapijt, niet-kwetsbare vloeren en verwijdert dierenharen met gemak met behulp van de combi- en turboborstel. Je gebruikt de zachte afstofborstel om kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af te nemen. Er zijn geen stofzuigerzakken nodig, waardoor je op de lange termijn kosten bespaart.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 7,8 kilo en is relatief zwaar. Hij wordt niet geleverd met een parketborstel, dus wees voorzichtig bij het stofzuigen van je harde vloer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Boost CX1 Cat & Dog

Om te bekijken of je de Miele Boost CX1 Cat & Dog tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Boost CX1 Cat & Dog wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals