Miele Boost CX1 Parquet Black Friday deal

5/5

Miele Boost CX1 Parquet nodig? Check snel of je deze Miele Boost CX1 Parquet voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Boost CX1 Parquet.

Specificaties Miele Boost CX1 Parquet

Merk

Miele

Fabrikantcode

11.602.400

Omschrijving van de Miele Boost CX1 Parquet

Met de Miele Boost CX1 Parquet kun je jouw harde en houten vloeren grondig stofzuigen zonder je zorgen te maken over beschadigingen. De meegeleverde parketborstel is voorzien van extra zachte haren, waardoor hij de vloeren voorzichtig reinigt en geen krassen achterlaat. Maar dat is nog niet alles! Deze zakloze stofzuiger is ook geschikt voor andere typen vloeren, dankzij de handige combiborstel. De zuigkracht van de Miele Boost CX1 Parquet is eenvoudig aan te passen op de stofzuiger zelf. Bovendien kun je met de knop op het vloermondstuk gemakkelijk schakelen tussen een harde zuigkracht voor harde vloeren en een zachte zuigkracht voor tapijten. Met de losse accessoires kun je ook jouw meubels stofvrij maken. De kierenzuigmond is perfect voor het verwijderen van vuil en stof op lastig bereikbare plekken. En het beste van alles is dat het stofreservoir gemakkelijk boven de prullenbak te legen is, waardoor je geen gedoe hebt met stofzakken. Kortom, de Miele Boost CX1 Parquet is de ideale stofzuiger voor een grondige en zorgeloze reiniging van al jouw vloeren en meubels.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde parketborstel kun je houten en andere fragiele vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten. Er zijn geen stofzuigerzakken nodig, wat kostenbesparend is op de lange termijn. Gebruik de kierenzuigmond om lastig bereikbare plekken zoals kieren en spleten leeg te zuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 7,8 kilo en is daardoor relatief zwaar. Er wordt geen turboborstel meegeleverd, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Boost CX1 Parquet

Om te bekijken of je de Miele Boost CX1 Parquet tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Boost CX1 Parquet wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals