Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood Black Friday deal

5/5

Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood nodig? Check snel of je deze Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood.

Specificaties Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood

Merk

Miele

Fabrikantcode

12.030.250

Omschrijving van de Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood

Met de Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood maakt u moeiteloos alle sporen die uw huisdier achterlaat schoon. De speciaal ontworpen turboborstel zuigt namelijk moeiteloos dierenharen op met zijn roterende borstelharen. Deze borstel is tevens geschikt voor zowel hoog- als laagpolig tapijt. Daarnaast beschikt de stofzuiger over verschillende opzetstukken die eenvoudig op de steel van de stofzuiger kunnen worden bevestigd. Met de kierenzuigmond kunt u zelfs de smalste kieren in uw huis stofvrij maken. De meubelzuigmond verwijdert ook dierenharen op en tussen uw meubels. Voor kwetsbare meubels raden wij aan om de zachte afstofborstel te gebruiken, dit voorkomt krassen en andere beschadigingen. Voor het opbergen van de stofzuiger kunt u de steel gemakkelijk aan de zijkant bevestigen. Daarnaast beschikt de Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood over een geavanceerd filtersysteem dat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in uw huis. Dit systeem bestaat uit een AirClean-filter en een motorfilter, die samen zorgen voor een grondige filtering van de stofdeeltjes en allergenen. Hierdoor is deze stofzuiger ook uitermate geschikt voor mensen met allergieën of astma. De stofzuiger heeft een compact formaat en is voorzien van een ergonomisch handvat, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is. Bovendien heeft hij.

Pluspunten
  • Met de turboborstel verwijder je moeiteloos dierenharen en stof van hoogpolig tapijt dankzij de roterende borstelharen. Voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals kieren en spleten gebruik je de kierenzuigmond om deze leeg te zuigen. Je kunt de zachte afstofborstel gebruiken om delicate meubels, zoals je glazen salontafel of televisie, af te nemen.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel bij de stofzuiger, waardoor deze niet geschikt is voor het schoonmaken van houten en andere harde, kwetsbare vloeren. Deze stofzuiger is met een geluidsniveau van 75 decibel erg lawaaiig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood

Om te bekijken of je de Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Compact C2 Cat & Dog PowerLine Mangorood wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals