1. black friday
  2. Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit

Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit Black Friday deal

5/5

Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit nodig? Check snel of je deze Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit.

Specificaties Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

12.030.240

Omschrijving van de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit

Met de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit kunt u uw huis stofvrij maken zonder enige geluidsoverlast te veroorzaken. Deze stofzuiger heeft namelijk een geluidsniveau van slechts 67 decibel, wat lager is dan de meeste Miele stofzuigers op de markt. De stofzuiger is uitgerust met een combizuigmond, waardoor deze geschikt is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Bovendien kunt u de zuigkracht eenvoudig aanpassen met de 6 verschillende standen, zodat u moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende vloertypen. Naast de veelzijdigheid biedt de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit ook handige accessoires die het stofzuigen nog gemakkelijker maken. Met de kierenzuigmond kunt u zelfs de kleinste kieren en hoeken in uw huis stofvrij maken. De zachte afstofborstel is perfect voor het reinigen van kwetsbare meubels zonder ze te beschadigen. Bovendien is de stofzuiger zeer praktisch in gebruik, omdat u de steel gemakkelijk aan de zijkant van de stofzuiger kunt bevestigen om deze op te bergen. Met de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit kunt u genieten van een stille en efficiënte stofzuigervaring. De stofzuiger is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar biedt ook handige accessoires en gebruiksgemak. Maak uw huis stofvrij zonder geluidsoverlast en geniet van een schone en rustige omgeving.

Pluspunten
  • Deze stofzuiger is veel stiller dan de meeste stofzuigers, met een geluidsniveau van 67 decibel. Je kunt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de combiborstel. Met de kierenzuigmond kun je moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten, stofzuigen.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij deze stofzuiger, wat betekent dat hij niet geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en het verwijderen van dierenharen. Met een gewicht van 6,5 kilo is deze stofzuiger vrij zwaar, wat het minder gemakkelijk maakt om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit

Om te bekijken of je de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Compact C2 Silence EcoLine Lotuswit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.