1. black friday
  2. Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw

Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw Black Friday deal

5/5

Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw nodig? Check snel of je deze Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw.

Specificaties Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw

Merk

Miele

Fabrikantcode

12.034.750

Omschrijving van de Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw

Met de Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw maak je moeiteloos je houten vloer of parketvloer schoon, zonder je zorgen te hoeven maken over krassen. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen om delicate vloeren te beschermen en tegelijkertijd grondig schoon te maken. Dankzij het handige opbergvak onder de klep van de stofzuiger heb je altijd de benodigde accessoires bij de hand. Met de bijgeleverde parketborstel verwijder je moeiteloos stof en vuil van je houten vloeren, terwijl je met de kierenzuigmond zelfs de smalste kieren kunt bereiken. Voor kwetsbare meubels, zoals je televisie of salontafel, is er een zachte afstofborstel waarmee je kunt stofzuigen zonder enige vorm van beschadiging. En als je naast parket ook vloerkleden hebt liggen, kun je eenvoudig wisselen naar de combiborstel, waarmee je moeiteloos schakelt tussen verschillende vloertypes. Het gebruiksgemak van de Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw is ongeëvenaard. Na gebruik bevestig je eenvoudig de steel aan de zijkant van de stofzuiger, waardoor je de stofzuiger gemakkelijk kunt opbergen. Met zijn krachtige zuigkracht en handige accessoires is deze stofzuiger de ideale keuze voor iedereen die een vloer heeft die extra zorg en aandacht nodig heeft. Maak van schoon.

Pluspunten
  • Je reinigt houten en andere delicate vloeren zonder krassen achter te laten met de bijgeleverde parketborstel. De kleine accessoires zijn te vinden onder het deksel van de stofzuiger, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt tijdens het schoonmaken. Je verwijdert stof van kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie met de zachte afstofborstel.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en dierenharen. De snoerlengte van 6,5 meter is vrij kort, dus je zult af en toe van stopcontact moeten veranderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw

Om te bekijken of je de Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C2 Hardfloor PowerLine Techblauw wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.