1. black friday
  2. Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit

Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit Black Friday deal

5/5

Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit nodig? Check snel of je deze Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit.

Specificaties Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

12.034.800

Omschrijving van de Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit

Met de Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit wordt het schoonmaken van je huis een fluitje van een cent. Deze stofzuiger beschikt over maar liefst 6 verschillende standen, waardoor je moeiteloos alle oppervlakken kunt reinigen. Dankzij de handige combiborstel kun je bovendien eenvoudig wisselen tussen verschillende vloertypes. Het maakt niet uit of je harde vloeren of laagpolig tapijt hebt, deze stofzuiger is geschikt voor beide. De Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit is niet alleen praktisch, maar ook zeer handig in gebruik. Alle accessoires die je nodig hebt, zijn namelijk altijd binnen handbereik. Je vindt ze onder de klep bovenop de stofzuiger, zodat je ze direct kunt pakken wanneer je ze nodig hebt. Gebruik bijvoorbeeld de kierenzuigmond om zelfs de smalste kieren en hoeken van je huis stofvrij te maken. Wil je je meubels grondig reinigen? Dan is de meubelzuigmond de perfecte keuze. En als je kwetsbare meubels hebt, kun je gerust zijn, want de zachte afstofborstel voorkomt krassen en andere beschadigingen. Met de Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit wordt stofzuigen een plezierige bezigheid. Dankzij de verschillende standen en handige accessoires kun je elke ruimte in je huis grondig en efficiënt schoonmaken. Bovendien is deze stofzuiger ook nog eens een lust voor het oog, dankzij het stijlvolle lotus.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel die wordt meegeleverd. De kleine accessoires bevinden zich onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken. Je gebruikt de zachte afstofborstel om kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af te nemen.

Minpunten
  • Het snoer is vrij kort, namelijk 6,5 meter, dus je zult af en toe van stopcontact moeten wisselen. De stofzuiger wordt niet geleverd met een turboborstel, waardoor hij niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit

Om te bekijken of je de Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C2 PowerLine Lotuswit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.