1. black friday
  2. Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit

Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit Black Friday deal

5/5

Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit nodig? Check snel of je deze Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit.

Specificaties Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

12132660

Omschrijving van de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit

De Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit is de perfecte stofzuiger voor jouw delicate vloeren. Met de parketborstel laat deze stofzuiger geen krassen achter op jouw kwetsbare vloeren. Daarnaast is deze stofzuiger ook geschikt voor harde vloeren, laagpolig tapijt en vloerkleden. Wanneer je van je harde vloer naar een vloerkleed gaat, kun je gemakkelijk de combiborstel gebruiken die je eenvoudig met je voet bedient. Onder de kap van deze stofzuiger vind je een handig opbergvak waarin je de accessoires kunt bewaren. Deze accessoires bestaan uit een kierenzuigmond, een zachte afstofborstel en een meubelzuigmond. Met de kierenzuigmond maak je moeiteloos jouw kieren en plinten stofvrij. De zachte afstofborstel is perfect voor het stofzuigen van kwetsbare meubels, zoals een glazen salontafel. En wil je je auto stofzuigen? Gebruik dan de meubelzuigmond, speciaal ontworpen voor stoffen bekleding. Met de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit haal je een veelzijdige stofzuiger in huis die zorgt voor een grondige reiniging van al jouw vloeren. Bovendien kun je met de verschillende accessoires ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Kies voor kwaliteit en gemak met deze stijlvolle stofzuiger van Miele.

Pluspunten
  • Je zuigt houten en kwetsbare vloeren zonder krassen met de parketborstel. Met de kierenzuigmond zuig je moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten. De kleine accessoires bevinden zich onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand hebt.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidruchtigste stofzuigers met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit

Om te bekijken of je de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C3 Active Parquet PowerLine Lotuswit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.