1. black friday
  2. Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel

Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel Black Friday deal

5/5

Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel nodig? Check snel of je deze Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel.

Specificaties Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel

Merk

Miele

Fabrikantcode

12132650

Omschrijving van de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel

Met de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel haal je een krachtige en veelzijdige stofzuiger in huis. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen voor harde, niet-kwetsbare vloeren en laagpolig tapijt. Dankzij de handige combiborstel schakel je tijdens het stofzuigen eenvoudig tussen verschillende vloertypen, zodat je altijd optimaal gebruikmaakt van de zuigkracht. De Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel is uitgerust met een 8,5 meter lang snoer, waardoor je minder vaak van stopcontact hoeft te wisselen. De stofzuiger beschikt over handige opbergmogelijkheden onder de kap, waar je de meegeleverde accessoires kunt bewaren. Zo vind je hier onder andere een zachte afstofborstel, kierenzuigmond en meubelzuigmond. Met de zachte afstofborstel maak je moeiteloos je kwetsbare meubels stofvrij, terwijl je met de kierenzuigmond zelfs de smalste kieren en plinten kunt bereiken. De meubelzuigmond is ideaal voor het reinigen van beklede meubels of autobekleding. Bovendien is het legen van de stofzuiger een fluitje van een cent. Het stof verzamelt zich namelijk in een handige stofzuigerzak, die je eenvoudig kunt vervangen zodra deze vol is. Zo blijft jouw huis altijd schoon en fris, zonder gedoe met stofwolken. Kortom, de Miele Complete C3.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel tapijt met een lage pool als niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel die wordt meegeleverd. Je gebruikt de zachte afstofborstel om kwetsbare meubels zoals een glazen salontafel of televisie af te nemen. Onder de kap van de stofzuiger vind je de kleine accessoires, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 77 decibel tot de meest luide stofzuigers. Je krijgt geen parketborstel, wat de stofzuiger ongeschikt maakt voor het stofzuigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel

Om te bekijken of je de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C3 Active PowerLine Currygeel wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.