Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw Black Friday deal

5/5

Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw nodig? Check snel of je deze Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw.

Specificaties Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031800

Omschrijving van de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw

Als je last hebt van allergieën voor stof en vaak moet niezen, dan is de Miele Complete C3 PowerLine Allergy Techblauw een perfecte stofzuiger voor jou. Met het speciale HEPA 13-filter heb je minder last van fijne stofdeeltjes, pollen en andere allergenen. De uitblaaslucht van de stofzuiger blijft namelijk schoon, waardoor je minder last hebt van irritatie aan je luchtwegen. Bovendien heeft de stofzuigerstang een ergonomisch handvat, waardoor je de stofzuiger met minder moeite door de ruimte kunt bewegen en scherpe bochten gemakkelijker kunt maken. Deze stofzuiger is uitgerust met een combiborstel, die geschikt is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Daarnaast zijn de accessoires van de stofzuiger altijd binnen handbereik tijdens het schoonmaken, omdat je ze eenvoudig onder de kap van de stofzuiger kunt vinden. Met de Miele Complete C3 PowerLine Allergy Techblauw wordt stofzuigen een moeiteloze en efficiënte klus, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een schone en allergievrije omgeving.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met het HEPA 13-filter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. 2

  .

  Onder de kap van de stofzuiger vind je de kleine accessoires, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken. 3

  .

  Met de meegeleverde combiborstel kun je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen.

Minpunten
 • Deze stofzuiger maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 73 decibel. Je krijgt geen parketborstel bij, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het schoonmaken van houten en andere harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw

Om te bekijken of je de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C3 Allergy PowerLine Techblauw wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals