1. black friday
  2. Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart

Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart Black Friday deal

5/5

Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart nodig? Check snel of je deze Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart.

Specificaties Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031620

Omschrijving van de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart

Met de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart stofzuiger haal je een krachtig en veelzijdig apparaat in huis. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen om harde vloeren en laagpolig tapijt moeiteloos schoon te maken. Met de handige combiborstel kan je gemakkelijk schakelen tussen verschillende vloertypes, zonder dat je hoeft te bukken. De Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart stofzuiger beschikt over maar liefst 6 verschillende zuigkrachtstanden, zodat je altijd de juiste zuigkracht kan kiezen voor elke schoonmaaktaak. De accessoires zijn handig opgeborgen onder de kap van de stofzuiger en kunnen eenvoudig met één klik worden bevestigd op de slang. Zo kan je de kierenzuigmond gebruiken om moeilijk bereikbare hoekjes en kieren in je huis stofvrij te maken. Daarnaast is er ook een zachte afstofborstel bijgeleverd, waarmee je zonder zorgen je kwetsbare meubels en elektronica kan afstoffen, dankzij de zachte haren die beschadigingen voorkomen. Met de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart stofzuiger wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Met zijn krachtige zuigprestaties en handige accessoires is deze stofzuiger een onmisbaar hulpmiddel in ieder huishouden. Haal hem vandaag nog in huis en geniet van een brandschoon resultaat!

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel die wordt meegeleverd. De kleine accessoires zijn te vinden onder de kap van de stofzuiger, waardoor je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken. Voor het afnemen van kwetsbare meubels, zoals je glazen salontafel of televisie, gebruik je de zachte afstofborstel.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met 76 decibel veel lawaai. Deze stofzuiger weegt 7,4 kilo, waardoor je hem minder makkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart

Om te bekijken of je de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Obsidiaanzwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.