Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood Black Friday deal

5/5

Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood nodig? Check snel of je deze Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood.

Specificaties Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031690

Omschrijving van de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood

Met de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood hoef je je geen zorgen meer te maken over vastzittende dierenharen in de zuigmond van je stofzuiger. Dankzij de draaiende haren in de turboborstel blijven de haren namelijk niet in de knoop zitten. Dit maakt de stofzuiger perfect geschikt voor hoogpolig tapijt, waar dierenharen vaak diep in kunnen doordringen. Maar dat is nog niet alles! De stofzuiger is ook ideaal voor harde vloeren en vloerkleden. Door eenvoudig de turboborstel te verwisselen voor de combiborstel, kun je met je voet heel gemakkelijk schakelen tussen harde vloeren en zachte vloeren. De accessoires van deze stofzuiger bevinden zich handig onder de kap, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. Met de meubelzuigmond kun je ook je meubels volledig stof- en haarvrij maken. En als je kwetsbaar meubilair wilt afstoffen, dan kun je beter de zachte afstofborstel gebruiken. Zo ben je verzekerd van een grondige reiniging zonder je meubels te beschadigen. De Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood is niet alleen een krachtige en veelzijdige stofzuiger, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je huishouden. Met zijn opvallende kleur en hoogwaardige afwerking is deze stofzuiger een ware eyecatcher in je interieur.

Pluspunten
  • Je reinigt hoogpolig tapijt en verwijdert dierenharen moeiteloos met de turbo borstel, dankzij de roterende haren van de borstel. Je reinigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combi borstel. De kleine accessoires zijn te vinden onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel, wat de stofzuiger ongeschikt maakt voor het reinigen van houten en andere harde, kwetsbare vloeren. Deze stofzuiger produceert met een geluidsniveau van 76 decibel erg veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood

Om te bekijken of je de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine Braambesrood wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals