Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs Black Friday deal

5/5

Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs nodig? Check snel of je deze Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs.

Specificaties Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs

Merk

Miele

Fabrikantcode

12.031.700

Omschrijving van de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs

Met de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs stofzuiger wordt stofzuigen een comfortabele ervaring als nooit tevoren. Deze stofzuiger is voorzien van een ergonomisch handvat waarmee je de zuigkracht kunt aanpassen en zelfs de stofzuiger kunt in- en uitschakelen. Dit is bijzonder prettig voor je rug, omdat je niet meer hoeft te bukken. Daarnaast kun je met een simpele voetbeweging de combiborstel omschakelen naar de gewenste stand. Met deze borstel kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of vloerkleden grondig reinigen. Onder de kap van de stofzuiger vind je handige accessoires. Met de zachte afstofborstel kun je eenvoudig je plinten en kwetsbare meubels stofvrij maken. Daarnaast kun je de meubel- en kierenzuigmond moeiteloos op de stofzuiger klikken. Hiermee kun je zelfs de smalste kieren onder en tussen je meubels bereiken voor een grondige reiniging. De Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs stofzuiger biedt dus niet alleen optimaal comfort, maar ook veelzijdigheid in het schoonmaken van verschillende oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken in huis.

Pluspunten
  • Je kunt deze stofzuiger gemakkelijk bedienen met behulp van het handvat, waardoor je niet hoeft te bukken. Met de bijgeleverde combiborstel kun je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. De kleine accessoires bevinden zich onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert veel geluid met een niveau van 73 decibel. Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 7,5 kilo, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs

Om te bekijken of je de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C3 Comfort PowerLine Grafietgrijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals