1. Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw

Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw Black Friday deal

5/5

Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw nodig? Check snel of je deze Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw.

Specificaties Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031680

Omschrijving van de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw

Met de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw stofzuiger zorg je ervoor dat je kwetsbare houten vloeren grondig kunt reinigen zonder ze te beschadigen. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen met een parketborstel die is gemaakt van zacht natuurhaar om krassen en beschadigingen te voorkomen. Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige stofzuiger is ook geschikt voor niet-kwetsbare harde vloeren en laagpolig tapijt. Je kunt eenvoudig de parketborstel verwisselen voor de combiborstel, waarmee je met een simpele voetbeweging kunt schakelen tussen verschillende soorten vloeren. Naast de parketborstel en combiborstel, wordt de stofzuiger geleverd met handige accessoires die het schoonmaken een stuk gemakkelijker maken. Onder de kap van de stofzuiger vind je een kierenzuigmond, een meubelzuigmond en een zachte afstofborstel. Met deze accessoires kun je al het stof en vuil verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plekken tussen kieren en meubels. Daarnaast kun je met de zachte afstofborstel veilig je glazen salontafel en televisie afstoffen zonder krassen te veroorzaken. Een ander handig kenmerk van deze stofzuiger is het automatische snoeroprolsysteem. Met slechts één druk op de knop rolt het snoer zichzelf weer netjes op na het stofzuigen. Dit bespaart je niet alleen tijd.

Pluspunten
  • Je kunt houten en andere kwetsbare vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten met de parketborstel die wordt meegeleverd. Met de meegeleverde combiborstel kun je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. Onder de kap van de stofzuiger vind je de kleine accessoires, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Je ontvangt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger produceert een geluidsniveau van 75 decibel, wat erg luid is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw

Om te bekijken of je de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C3 Parquet PowerLine Marineblauw wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals