Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs Black Friday deal

5/5

Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs nodig? Check snel of je deze Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs.

Specificaties Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031790

Omschrijving van de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs

Met de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs stofzuiger kun je gemakkelijk harde vloeren en laagpolig tapijt reinigen. Dankzij de meegeleverde combiborstel kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende vloertypen, zoals harde vloeren en vloerkleden. Het handige is dat je de combiborstel met je voet kunt bedienen, waardoor je tijdens het stofzuigen niet hoeft te bukken. Daarnaast beschikt deze stofzuiger over 6 verschillende zuigkrachtstanden, zodat je altijd de juiste zuigkracht kunt kiezen voor jouw schoonmaakklus. De accessoires zijn handig op te bergen onder de kap van de stofzuiger, waardoor je ze altijd snel bij de hand hebt. Tijdens het stofzuigen kun je de kierenzuigmond op de steel klikken om kleine hoekjes en kieren in je huis stofvrij te maken. Ook kun je met de zachte afstofborstel gemakkelijk je tv of andere kwetsbare meubels afstoffen, zonder risico op beschadigingen door de zachte haren van de borstel. De Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs stofzuiger is dus niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook nog eens erg gebruiksvriendelijk en handig in opbergen.

Pluspunten
  • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand hebt. Je neemt kwetsbare meubels, zoals je glazen salontafel of televisie, af met de zachte afstofborstel.

Minpunten
  • Je krijgt geen parket- en turboborstel bij deze stofzuiger, waardoor hij minder geschikt is voor het reinigen van harde, kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger produceert veel geluid met een niveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs

Om te bekijken of je de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C3 PowerLine Grafietgrijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals