1. Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit

Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit Black Friday deal

5/5

Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit nodig? Check snel of je deze Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit.

Specificaties Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

12031660

Omschrijving van de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit

Met de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit hoef je je geen zorgen meer te maken over geluidsoverlast. Deze stofzuiger produceert namelijk slechts 64 decibel, waardoor hij stiller is dan de meeste Miele stofzuigers. Daarnaast wordt deze stofzuiger geleverd met een handige combiborstel die geschikt is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Met een simpele voetbeweging kun je eenvoudig schakelen tussen het reinigen van je tegelvloer en je vloerkleed. Bovendien beschikt deze stofzuiger over maar liefst 6 verschillende zuigkrachtstanden, zodat je altijd de juiste zuigkracht kunt kiezen voor de klus die je wilt uitvoeren. Met de handige meubelzuigmond kun je ook je bank vrijmaken van stof en kruimels. Pas de zuigstand aan om alle kruimels tussen de kieren van je meubels moeiteloos op te zuigen. Alle accessoires zijn netjes opgeborgen onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt tijdens het stofzuigen. Dit maakt het gebruik van deze stofzuiger niet alleen efficiënt, maar ook erg handig.

Pluspunten
  • Deze stofzuiger is veel stiller dan de meeste stofzuigers, met een geluidsniveau van 64 decibel. Je kunt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de combiborstel. Onder de kap van de stofzuiger vind je de kleine accessoires, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel en turboborstel bij deze stofzuiger, waardoor hij niet geschikt is voor het schoonmaken van harde, kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger weegt 7,2 kilo, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit

Om te bekijken of je de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals