1. black friday
  2. Miele Parketborstel SBB 400-3

Miele Parketborstel SBB 400-3 Black Friday deal

5/5

Miele Parketborstel SBB 400-3 nodig? Check snel of je deze Miele Parketborstel SBB 400-3 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Parketborstel SBB 400-3.

Specificaties Miele Parketborstel SBB 400-3

Merk

Miele

Fabrikantcode

7101160

Omschrijving van de Miele Parketborstel SBB 400-3

Met de Miele Parketborstel SBB 400-3 wordt het schoonmaken van je houten vloer een fluitje van een cent. Deze XL borstel is maar liefst 41 cm breed, waardoor je in slechts een paar bewegingen de hele vloer stofvrij hebt. Dankzij zijn grote formaat is de borstel vooral ideaal voor grote oppervlakken, zodat je snel klaar bent met het schoonmaken. Het flexibele draai- en kantelgewricht van de Miele Parketborstel SBB 400-3 zorgt ervoor dat je moeiteloos bochten kunt maken tijdens het stofzuigen. Geen gedoe meer met het manoeuvreren van je stofzuiger, deze borstel draait gewoon met je mee. Bovendien is deze borstel geschikt voor alle stofzuigers van Miele, dus je kunt hem eenvoudig aansluiten op jouw Miele stofzuiger. Met de Miele Parketborstel SBB 400-3 wordt het schoonmaken van je houten vloer niet alleen makkelijker, maar ook efficiënter. Met zijn extra grote formaat en flexibele draai- en kantelgewricht ben je in no-time klaar met het stofzuigen van je vloer. Geen enkel stofje zal aan deze borstel ontsnappen. Haal de Miele Parketborstel SBB 400-3 in huis en geniet van een vloer die zowel schoon als stralend is.

Pluspunten
  • Omdat de borstel extra breed is, ben je snel klaar met stofzuigen van grote oppervlakken.

Minpunten
  • De grootte van de borstel kan een probleem vormen wanneer je veel nauwe hoekjes moet stofzuigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Parketborstel SBB 400-3

Om te bekijken of je de Miele Parketborstel SBB 400-3 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Parketborstel SBB 400-3 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.