1. black friday
  2. Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket

Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket Black Friday deal

5/5

Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket nodig? Check snel of je deze Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket.

Specificaties Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket

Merk

Miele

Fabrikantcode

11912480

Omschrijving van de Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket

Met het Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket hoef je je geen zorgen te maken over het verspillen van wasmiddel. Deze speciale flacons zijn ontworpen voor de Miele W1 wasmachines die gebruikmaken van de TwinDos techniek, waarbij het wasmiddel automatisch wordt gedoseerd. Het wasmiddel uit deze flacons zorgt ervoor dat al je kleding zijn levendige kleur behoudt en dat vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen, zowel bij gekleurde als witte was. Zelfs op lage wastemperaturen wordt je kleding grondig gereinigd. Het UltraPhase 1 wasmiddel is het hoofdwasmiddel voor al je wasgoed. Het UltraPhase 2 wasmiddel bevat een kleine hoeveelheid bleek, ideaal voor de witte was. Beide formules hebben een zuivere en frisse geur, waardoor je wasgoed heerlijk schoon ruikt. In dit pakket ontvang je maar liefst 3 flacons van UltraPhase 1 en 3 flacons van UltraPhase 2, wat voldoende is voor meer dan een half jaar wassen. Het gebruik van deze flacons is eenvoudig. Volg gewoon de instructies op de verpakking om verkeerd gebruik te voorkomen en daarmee de kans op oogletsel en huidirritatie te minimaliseren. Met het Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket haal je de perfecte combinatie van efficiëntie en frisheid in huis, waardoor je was altijd stralend schoon zal zijn.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket

Om te bekijken of je de Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Set UltraPhase 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.