1. black friday
  2. Miele Set UltraPhase Refresh Elixir 1 & 2 (12 flacons) - jaarpakket

Miele Set UltraPhase Refresh Elixir 1 & 2 (12 flacons) - jaarpakket Black Friday deal

5/5

Miele Set UltraPhase Refresh Elixir 1 & 2 (12 flacons) - jaarpakket nodig? Check snel of je deze Miele Set UltraPhase Refresh Elixir 1 & 2 (12 flacons) - jaarpakket voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Set UltraPhase Refresh Elixir 1 & 2 (12 flacons) - jaarpakket.

Specificaties Miele Set UltraPhase Refresh Elixir 1 & 2 (12 flacons) - jaarpakket

Merk

Miele

Fabrikantcode

12275880

Omschrijving van de Miele Set UltraPhase Refresh Elixir 1 & 2 (12 flacons) - jaarpakket

Om onaangename geurtjes te neutraliseren met je Miele TwinDos wasmachine, heb je de Miele UltraPhase Refresh Elixir nodig. Dit exclusieve wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor alle Miele TwinDos wasmachines met automatische dosering. Met dit jaarpakket haal je een ruime voorraad in huis, zodat je voor een lange tijd vooruit kunt. Het pakket bevat 6 flessen UltraPhase 1 en 6 flessen UltraPhase 2. Deze flessen zijn geschikt voor zowel gekleurde als witte was. Je kunt de flessen eenvoudig installeren via het klepje onderin je Miele TwinDos wasmachine. Voor gebruik is het belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen om verkeerd gebruik te voorkomen en daarmee de kans op oogletsel en huidirritatie te minimaliseren. Met het Miele Set UltraPhase Refresh Elixir jaarpakket ben je verzekerd van een frisse en aangename geur in je kleding. Het wasmiddel is speciaal samengesteld om muffe luchtjes te neutraliseren en je wasgoed een langdurige frisheid te geven. Het limited edition design van de flessen voegt een vleugje luxe toe aan je wasruimte. Daarnaast is het gebruik van de Miele UltraPhase Refresh Elixir eenvoudig en veilig. Door de automatische dosering van je Miele TwinDos wasmachine hoef je je geen zorgen te maken over te veel of te weinig wasmiddel. Met dit jaarpakket heb je voldoende voorraad om je kleding keer op keer prachtig schoon en fris te.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Set UltraPhase Refresh Elixir 1 & 2 (12 flacons) - jaarpakket

Om te bekijken of je de Miele Set UltraPhase Refresh Elixir 1 & 2 (12 flacons) - jaarpakket tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Set UltraPhase Refresh Elixir 1 & 2 (12 flacons) - jaarpakket wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.