1. black friday
  2. Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket

Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket Black Friday deal

5/5

Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket nodig? Check snel of je deze Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket.

Specificaties Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket

Merk

Miele

Fabrikantcode

11683530

Omschrijving van de Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket

Met het Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket heb je genoeg wasmiddel voor meer dan een half jaar wassen. Deze flacons zijn speciaal ontwikkeld voor alle Miele W1 wasmachines met de innovatieve TwinDos technologie. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je te veel wasmiddel gebruikt, omdat de wasmachine zelf de perfecte dosering bepaalt op het juiste moment. Hierdoor wordt je kleding niet alleen grondig gereinigd, maar ook beschermd. UltraPhase 1 is het hoofdwasmiddel dat geschikt is voor al je wasgoed. Het zorgt ervoor dat je kleding stralend schoon wordt zonder dat het je gevoelige huid irriteert, aangezien er geen geur- of kleurstoffen aanwezig zijn. UltraPhase 2 bevat een kleine hoeveelheid bleek en is speciaal ontworpen voor de witte was. Dit wasmiddel zorgt ervoor dat je witte kleding weer stralend en fris wordt, zonder dat het de kleuren aantast. Daarnaast kun je met dit wasmiddel ook op lagere temperaturen wassen, wat niet alleen energiebesparend is, maar ook beter voor het milieu. Volg echter altijd de instructies op de verpakking om verkeerd gebruik te voorkomen en daarmee de kans op oogletsel en huidirritatie te minimaliseren. Met de Miele Set UltraPhase 1 & 2 Sensitive ben je verzekerd van een perfect schone en frisse was, zonder je zorgen te hoeven maken over de dosering of het irriteren van je huid.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket

Om te bekijken of je de Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Set UltraPhase Sensitive 1 & 2 (6 flacons) - halfjaarpakket wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.