1. black friday
  2. Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs

Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs Black Friday deal

5/5

Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs nodig? Check snel of je deze Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs.

Specificaties Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs

Merk

Miele

Fabrikantcode

12139120

Omschrijving van de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs

Met de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs geniet je van ultieme bewegingsvrijheid tijdens het stofzuigen. Deze handige steelstofzuiger is uitgerust met een combiborstel die geschikt is voor alle soorten vloeren, waardoor je moeiteloos elke ruimte in je huis kunt reinigen. Maar dat is nog niet alles, want deze stofzuiger is multifunctioneel en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt de motor namelijk op 3 verschillende plekken plaatsen: als kruimeldief, onderaan de steel en aan de bovenkant. Hierdoor kun je zelfs de lastigste plekken bereiken, zoals de spinnenraggen bij je plafond. Met een indrukwekkende accuduur van 60 minuten op de laagste stand, biedt deze Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs je langdurig gebruiksgemak. Heb je tapijt of vloerkleden in huis? Geen probleem! Schakel eenvoudig over naar de hoogste stand voor een grondige reiniging. Het stof wordt opgevangen in het handige stofreservoir, dat gemakkelijk kan worden geleegd zodra het vol is. Vergeet niet op tijd te legen om de zuigkracht op peil te houden en te blijven genieten van een optimale prestatie van je stofzuiger. Met de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Geniet van de ultieme flexibiliteit en krachtige prestaties van deze veelzijdige steelstof.

Pluspunten
  • Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en moeiteloos dierenharen verwijderen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Je kunt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel, houten wandplank of televisie afnemen met de zachte afstofborstel. In slechts 4 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidste stofzuigers met een geluidsniveau van 80 decibel. Deze stofzuiger heeft een lagere zuigkracht dan de modellen van de Miele Triflex HX2.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs

Om te bekijken of je de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Triflex HX1 Active Grafietgrijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.