1. black friday
  2. Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs

Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs Black Friday deal

5/5

Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs nodig? Check snel of je deze Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs.

Specificaties Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs

Merk

Miele

Fabrikantcode

11.805.980

Omschrijving van de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs

Met de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs wordt stof afnemen van kwetsbare meubels een veilige en eenvoudige taak, dankzij de meegeleverde zachte afstofborstel. Deze stofzuiger is echter niet alleen geschikt voor delicate taken, maar ook voor grotere schoonmaakklussen, vanwege de indrukwekkende accuduur van maar liefst een uur. Met een volle accu kan je niet alleen de woonkamer grondig stofzuigen, maar ook vlekkeloos de keuken en slaapkamer bereiken. Bovendien is het apparaat uitgerust met een geïntegreerde kruimeldief, inclusief meubelzuigmond, waarmee je alle kruimels rondom de eettafel in een handomdraai kunt verwijderen. Daarnaast beschikt deze Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs over een flexibele kierenzuigmond, waardoor je zonder enige moeite zelfs de lastigste plekken, zoals plinten, kunt bereiken, zonder dat je daarvoor hoeft te bukken. Na het voltooien van je schoonmaakklus kan je de opvangbak eenvoudig en hygiënisch legen dankzij het handige kliksysteem. Bovendien kan je de steelstofzuiger na gebruik netjes en georganiseerd opbergen in de wandoplader, waardoor je altijd een opgeruimde en overzichtelijke ruimte behoudt. De Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs is de perfecte.

Pluspunten
  • Je gebruikt de zachte afstofborstel om kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af te nemen. De accu van de steelstofzuiger is binnen 4 uur weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Dankzij de afneembare kruimelzuiger is het gebruik zeer veelzijdig.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger produceert een zeer luid geluid van 80 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs

Om te bekijken of je de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Triflex HX1 Facelift Grafietgrijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.