1. black friday
  2. Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart

Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart Black Friday deal

5/5

Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart nodig? Check snel of je deze Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart.

Specificaties Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart

Merk

Miele

Fabrikantcode

12.181.420

Omschrijving van de Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart

De Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart is de perfecte metgezel voor wie op zoek is naar bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken. Deze draadloze steelstofzuiger is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar kan ook volledig worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren. Dankzij de geïntegreerde kruimelzuiger kan de steel eenvoudig worden losgemaakt van het handvat met motor, waardoor je in een handomdraai een handige kruimeldief hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende accessoires aan te sluiten op de kruimeldief, zodat je zelfs de smalste kieren in je huis moeiteloos kunt schoonmaken. Het stofreservoir van deze steelstofzuiger is eenvoudig te legen door het simpelweg open te draaien en boven de prullenbak te legen. Hierdoor hoef je nooit meer te knoeien met stofzuigerzakken. Met een accuduur van maar liefst 60 minuten kun je met deze Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart een groot oppervlakte schoonmaken zonder onderbreking. Na het stofzuigen kun je de steelstofzuiger gemakkelijk ophangen aan de muur, waar hij ook meteen kan worden opgeladen. Binnen slechts 4 uur is de Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Met deze innovatieve steelstofzuiger wordt schoonmaken een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • De stofzuiger heeft veelzijdig gebruik dankzij de afneembare kruimelzuiger. Voor moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten, gebruik je de kierenzuigmond. Gebruik de zachte afstofborstel om kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel, houten wandplank of televisie af te nemen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort tot de luidste stofzuigers met een geluidsniveau van 80 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart

Om te bekijken of je de Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Triflex HX1 Plus Obsidiaanzwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.