1. black friday
  2. Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart

Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart Black Friday deal

5/5

Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart nodig? Check snel of je deze Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart.

Specificaties Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart

Merk

Miele

Fabrikantcode

11806000

Omschrijving van de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart

Met de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart wordt het opzuigen van haren van je huisdier een fluitje van een cent. Deze krachtige steelstofzuiger wordt geleverd met een handige mini turboborstel, waardoor je moeiteloos alle haren verwijdert. Maar dat is niet alles! Dankzij het HEPA 15-filter worden ook kleine stofdeeltjes tot wel 99,99 procent opgenomen, waardoor je elke kamer in je huis kunt omtoveren tot een allergievriendelijke ruimte. Wat deze steelstofzuiger extra speciaal maakt, is de lange accuduur van maar liefst 60 minuten. Hierdoor kun je niet alleen de woonkamer, maar ook de andere kamers in je huis stofzuigen, zonder onderbrekingen. Bovendien is de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart ook perfect geschikt voor het opzuigen van kruimels rondom de eettafel, dankzij de geïntegreerde kruimeldief. En met de handige led verlichting op de combizuigmond kun je zelfs onder meubels en in donkere hoeken goed zien waar je nog moet stofzuigen. Na gebruik leeg je eenvoudig de opvangbak met slechts één klik, en berg je de steelstofzuiger netjes op aan de wandoplader. Met zijn elegante obsidiaanzwarte design is deze Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart niet alleen een krachtige en veelzijdige stofzuiger, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Maak het leven.

Pluspunten
  • Het is makkelijker om dierenharen van je bank en ander bekleed meubilair te verwijderen met de mini turboborstel. De stofzuiger maakt gebruik van een HEPA 15-filter, dat kleine stofdeeltjes tot 99,99% opvangt. De vloerzuigmond, verlicht met led-lampjes, verbetert het zicht op donkere plekken zoals onder de bank en onder je bed.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger maakt een enorme herrie met een geluidsniveau van 77 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart

Om te bekijken of je de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiaanzwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.