Miele Triflex HX2 Lotuswit Black Friday deal

5/5

Miele Triflex HX2 Lotuswit nodig? Check snel of je deze Miele Triflex HX2 Lotuswit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Triflex HX2 Lotuswit.

Specificaties Miele Triflex HX2 Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

11.805.990

Omschrijving van de Miele Triflex HX2 Lotuswit

Met de Miele Triflex HX2 Lotuswit profiteer je van de krachtige HEPA 15-filter, die tot wel 99,99 procent van de kleine stofdeeltjes opneemt. Hiermee creëer je een allergievriendelijke omgeving in elke kamer. Bovendien heeft deze steelstofzuiger een indrukwekkende accuduur van maar liefst 60 minuten, waardoor je gemakkelijk grote schoonmaakklussen kunt uitvoeren. Dit betekent dat je na het stofzuigen van de woonkamer ook moeiteloos andere kamers in het huis kunt reinigen. Naast het feit dat deze stofzuiger perfect is voor het verwijderen van stof en vuil, is het ook ideaal voor het opzuigen van kruimels rondom de eettafel, dankzij de geïntegreerde kruimeldief. Daarnaast is de flexibele kierenzuigmond een handig hulpmiddel wanneer je lastig bereikbare plekken wilt schoonmaken. En als je te maken hebt met hardnekkig vuil, zoals dierenharen, hoef je je geen zorgen te maken. Met slechts een klik bevestig je de turbo zuigmond aan de stofzuiger en ben je klaar om zelfs het meest resistente vuil aan te pakken. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het legen van de opvangbak. Met slechts één klik kun je de opvangbak eenvoudig legen. En om het nog handiger te maken, kun je de stofzuiger gemakkelijk opbergen aan de wandoplader. Dit zorgt ervoor dat.

Pluspunten
  • De stofzuiger maakt gebruik van een HEPA 15-filter, waardoor de filter kleine stofdeeltjes tot 99,99% opvangt. Binnen slechts 4 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Uiterst veelzijdig in gebruik dankzij de loskoppelbare kruimelzuiger.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 77 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Triflex HX2 Lotuswit

Om te bekijken of je de Miele Triflex HX2 Lotuswit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Triflex HX2 Lotuswit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals