1. Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit

Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit Black Friday deal

5/5

Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit nodig? Check snel of je deze Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit.

Specificaties Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit

Merk

Miele

Fabrikantcode

11806040

Omschrijving van de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit

Met de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit haal je een complete stofzuigerset in huis. Naast de standaard mondstukken ontvang je ook een handige mini turboborstel speciaal voor het verwijderen van dierenharen. Of je nu haren van je viervoeter wilt verwijderen of kruimels rondom de eettafel wilt opzuigen, deze stofzuiger is van alle gemakken voorzien. Met de extra accu verleng je de gebruiksduur van 60 naar maar liefst 120 minuten. Zo heb je voldoende tijd om je hele huis grondig te reinigen. Dankzij de geïntegreerde kruimeldief is het opruimen van kruimels een fluitje van een cent. Bovendien is de stofzuiger uitgerust met een flexibele kierenzuigmond, waardoor je zelfs de moeilijk bereikbare plekken moeiteloos kunt stofzuigen. Heb je last van hardnekkig vuil in je tapijt? Geen probleem! Met de turbo zuigmond klik je deze eenvoudig vast aan de stofzuiger en zuig je het vuil moeiteloos op. Na gebruik kun je de opvangbak met slechts één klik legen. En om het geheel compleet te maken, kun je de stofzuiger na gebruik handig opbergen aan de wandoplader. Kortom, de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit is de ideale partner voor een grondige en efficiënte reiniging van jouw huis.

Pluspunten
  • Doordat je een extra accu ontvangt, kun je de gebruiksduur van 60 minuten verlengen naar 120 minuten, zodat je de klus zonder onderbreking kunt afmaken. De stofzuiger maakt gebruik van een Hygiene Lifetime-filter dat 99,99% van de stofdeeltjes opvangt. Binnen slechts 4 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar om te gebruiken.

Minpunten
  • Deze draadloze stofzuiger maakt erg veel lawaai met een geluidsniveau van 77 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit

Om te bekijken of je de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele Triflex HX2 Racer Lotuswit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals