Miele TSC 223 WP Black Friday deal

5/5

Miele TSC 223 WP nodig? Check snel of je deze Miele TSC 223 WP voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele TSC 223 WP.

Specificaties Miele TSC 223 WP

Merk

Miele

Fabrikantcode

11856400

Omschrijving van de Miele TSC 223 WP

In de Miele TSC 223 WP kun je energiezuinig en snel kleine en grotere ladingen van 2 of 3 personen drogen. Met een energieklasse A++ is deze warmtepompdroger een ware kostenbesparing, omdat je tot wel € 130,- per jaar aan energiekosten kunt besparen. Bovendien zorgt de lagere droogtemperatuur ervoor dat je kleding langer mooi blijft. Je hebt de keuze uit 12 verschillende droogprogramma's om je wasgoed te drogen. Deze wasdroger heeft de snelheidsklasse 'snel', waardoor het droogproces sneller verloopt dan bij een gemiddelde droger van 8 kilogram. Hierdoor kun je snel een volle trommel wasgoed uit de droogmachine halen. Dankzij de PerfectDry vochtsensoren stopt het droogprogramma automatisch wanneer je kleding droog is. Op deze manier ben je er zeker van dat je nooit langer droogt dan nodig is. Met de Miele TSC 223 WP hoef je je geen zorgen te maken over het drogen van je wasgoed. Deze warmtepompdroger combineert energiezuinigheid met efficiëntie en zorgt voor optimale resultaten. Naast de kostenbesparing op energie, is deze droger ook nog eens milieuvriendelijk. Met zijn veelzijdige 12 droogprogramma's kun je je wasgoed zorgvuldig drogen, zonder dat het aan kwaliteit verliest. Dankzij de snelheidsklasse 'snel' hoef je niet lang te wachten totdat je wasgoed droog is. En met de PerfectDry vo.

Pluspunten
  • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry-systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt. De geurflacon FragranceDos geeft indien gewenst je wasgoed een frisse geur tijdens het drogen. Met een maximale droogtijd van 165 minuten heeft het de snelheidsklasse 'snel', waardoor je relatief snel droogt.

Minpunten
  • Heeft geen SteamFinish-functie om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele TSC 223 WP

Om te bekijken of je de Miele TSC 223 WP tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele TSC 223 WP wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals