Miele TSC 563 WP EcoSpeed Black Friday deal

5/5

Miele TSC 563 WP EcoSpeed nodig? Check snel of je deze Miele TSC 563 WP EcoSpeed voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele TSC 563 WP EcoSpeed.

Specificaties Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Merk

Miele

Fabrikantcode

11856490

Omschrijving van de Miele TSC 563 WP EcoSpeed

De Miele TSC 563 WP EcoSpeed warmtepompdroger zorgt ervoor dat al je favoriete kleding langer meegaat. Met de PerfectDry vochtigheidssensoren wordt de vochtigheid van je was continu gemeten. Hierdoor stopt het programma automatisch wanneer je wasgoed volledig droog is, waardoor je kledingstukken minder snel slijten. Bovendien blijft je wasgoed langer mooi dankzij de lage temperatuur van de warmtepomp. Deze innovatieve technologie bespaart je ook nog eens tot wel € 154,- per jaar op energiekosten. Wil je je gewassen kleding na het drogen extra fris aantrekken? Maak dan gebruik van de FragranceDos geurflacon. Deze flacon plaats je eenvoudig in de vulopening van de wasdroger en je kunt zelf de intensiteit van de geurinstelling bepalen bij elke droogbeurt. Zo geniet je niet alleen van perfect gedroogde kleding, maar ook van een heerlijk frisse geur die langdurig blijft hangen. Met de Miele TSC 563 WP EcoSpeed warmtepompdroger haal je niet alleen een efficiënt apparaat in huis, maar ook een droger die zorgt voor optimale verzorging van je kleding en besparingen op je energierekening.

Pluspunten
  • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droogt u nooit te lang, waardoor uw kleding niet krimpt. U kunt uw droger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat u het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken. Met een maximale droogtijd van 165 minuten heeft het de snelheidsklasse 'snel', waardoor u relatief snel droogt.

Minpunten
  • Heeft geen SteamFinish om de kreuken in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Om te bekijken of je de Miele TSC 563 WP EcoSpeed tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele TSC 563 WP EcoSpeed wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals