Miele TSD 263 WP Black Friday deal

5/5

Miele TSD 263 WP nodig? Check snel of je deze Miele TSD 263 WP voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele TSD 263 WP.

Specificaties Miele TSD 263 WP

Merk

Miele

Fabrikantcode

11856540

Omschrijving van de Miele TSD 263 WP

Met de Miele TSD 263 WP warmtepompdroger kunnen kleine en grotere ladingen was van 2 of 3 personen genieten van een extra frisse geur na het drogen. Deze droger biedt de mogelijkheid om een geurflacon te plaatsen in de opening van het pluizenfilter, waarbij je zelf de hoeveelheid geur kunt instellen. Hierdoor blaast de automaat een heerlijk geurende lucht door je kleding, waardoor je het extra fris in de kast kunt leggen na het drogen. Naast het geven van een heerlijke geur aan je was, biedt de Miele TSD 263 WP ook een breed scala aan droogprogramma's. Met maar liefst 12 verschillende programma's kun je kiezen voor een optimaal droogresultaat. Of het nu gaat om beddengoed, wol of andere delicate stoffen, deze droger heeft voor elke soort was een geschikt programma. En als je ook een Miele wasmachine hebt die is verbonden met de app, kun je eenvoudig kiezen voor Wash2Dry. Op basis van het wasprogramma stelt de droger automatisch het beste droogprogramma in voor je was, waardoor je altijd verzekerd bent van een perfect droogresultaat. De Miele TSD 263 WP warmtepompdroger is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke design past hij perfect in elke moderne wasruimte. Bovendien is deze droger energiezuinig en heeft hij een A+++ energieklasse, waardoor je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Kortom, met de M.

Pluspunten
  • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt. Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem, zal je kleding nooit te lang drogen, waardoor het niet krimpt. De FragranceDos geurflacon geeft je wasgoed, indien gewenst, een frisse geur tijdens het drogen. Met de FragranceDos geurflacon kan je je wasgoed, als je dat wilt, een frisse geur geven tijdens het droogproces. Je sluit je wasdroger ook aan op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer leegt. Je kan je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Heeft geen SteamFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen

    .

    Heeft geen SteamFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele TSD 263 WP

Om te bekijken of je de Miele TSD 263 WP tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele TSD 263 WP wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals