1. black friday
  2. Miele TSH 783 WP EcoSpeed

Miele TSH 783 WP EcoSpeed Black Friday deal

5/5

Miele TSH 783 WP EcoSpeed nodig? Check snel of je deze Miele TSH 783 WP EcoSpeed voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele TSH 783 WP EcoSpeed.

Specificaties Miele TSH 783 WP EcoSpeed

Merk

Miele

Fabrikantcode

11857730

Omschrijving van de Miele TSH 783 WP EcoSpeed

Met de Miele TSH 783 WP EcoSpeed warmtepompdroger kun je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed drogen. Dankzij de ruime trommel kun je tot wel 9 kilogram aan beddengoed in één keer drogen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie. Met een energieklasse van A+++ bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Deze droger is voorzien van PerfectDry vochtigheidssensoren, waardoor je nooit langer droogt dan nodig is. Zodra je outfit klaar is om aan te trekken, stopt de droger automatisch met het droogprogramma. Zelfs als je een was draait op 40 graden Celsius en geen tijd hebt om je wasgoed te sorteren, kun je gebruikmaken van de handige DryCare40 functie. Deze functie zorgt ervoor dat je wasgoed extra voorzichtig wordt gedroogd, zodat het scheiden van je wasgoed niet nodig is. Met de Miele TSH 783 WP EcoSpeed warmtepompdroger hoef je je geen zorgen te maken over het drogen van grote ladingen wasgoed. Deze energiezuinige droger zorgt ervoor dat je kleding perfect gedroogd wordt, zonder dat je lang hoeft te wachten. Bovendien is het apparaat gemakkelijk te bedienen en biedt het verschillende handige functies om aan al je droogbehoeften te voldoen.

Pluspunten
  • Met de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem zal je kleding nooit te lang drogen, zodat het niet krimpt in deze A+++ droger met een capaciteit van 9 kilo. Indien gewenst, kan de FragranceDos geurflacon je wasgoed een frisse geur geven tijdens het drogen. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Heeft geen SteamFinish om de rimpels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele TSH 783 WP EcoSpeed

Om te bekijken of je de Miele TSH 783 WP EcoSpeed tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele TSH 783 WP EcoSpeed wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.