1. black friday
  2. Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam

Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam Black Friday deal

5/5

Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam nodig? Check snel of je deze Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam.

Specificaties Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam

Merk

Miele

Fabrikantcode

11857780

Omschrijving van de Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam

Met de Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam warmtepompdroger kun je eenvoudig grote hoeveelheden beddengoed drogen. Deze droger heeft een indrukwekkende capaciteit van 9 kilogram, waardoor je moeiteloos al je wasgoed van de hele week in één keer kunt drogen. Zelfs wanneer je een lading shirts met een maximale wastemperatuur van 40 graden Celsius wilt drogen, hoef je je geen zorgen te maken. Met de DryCare40 functie wordt je wasgoed namelijk extra voorzichtig gedroogd, zonder dat je het hoeft te scheiden. Naast het drogen van je kleding biedt de Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam ook de mogelijkheid om je gedragen kleding op te frissen zonder te wassen. Met de PowerFresh stoomfunctie verwijdert de droger vervelende geuren, waardoor je favoriete overhemd weer heerlijk fris ruikt. Bovendien is deze droger ook nog eens zeer energiezuinig, dankzij de energieklasse A+++-10%. Zo kun je met een gerust hart je wasgoed drogen, wetende dat je het op een milieuvriendelijke manier doet. Met de Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam warmtepompdroger wordt het drogen van je wasgoed een eenvoudige en efficiënte taak.

Pluspunten
  • Met behulp van de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem zal je kleding nooit te lang drogen, waardoor het niet krimpt. Met de PowerFresh functie kan gedragen kleding opgefrist worden met stoom, zonder het eerst te wassen. Het heeft een maximale droogtijd van 184 minuten en behoort tot de 'snel' snelheidsklasse, waardoor het relatief snel droogt.

Minpunten
  • De condensor heeft geen volledig zelfreinigend vermogen, dus er is onderhoud nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam

Om te bekijken of je de Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.