1. black friday
  2. Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket

Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket Black Friday deal

5/5

Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket nodig? Check snel of je deze Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket.

Specificaties Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket

Merk

Miele

Fabrikantcode

11912480

Omschrijving van de Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket

Verwijder alle hardnekkige vlekken uit je kleding met het Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket. Dit pakket bevat het UltraPhase 1 en 2 wasmiddel, speciaal ontworpen voor gebruik in een Miele TwinDos wasmachine. Dankzij het innovatieve doseersysteem van de wasmachine wordt het wasmiddel op het juiste moment toegevoegd, waardoor vlekken effectief worden verwijderd en je kleding langer mooi blijft. Het UltraPhase 1 wasmiddel is geschikt voor zowel gekleurde als witte was en dient als het hoofdwasmiddel voor al je wasgoed. UltraPhase 2 is speciaal ontwikkeld voor de witte was en bevat een kleine hoeveelheid bleekmiddel om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen. Samen zorgen deze twee wasmiddelen voor een grondige reiniging en een stralend resultaat. Met het Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket heb je voldoende wasmiddel voor maar liefst 222 wasbeurten. Dit betekent dat je een heel jaar lang geen zware flessen hoeft te sjouwen en altijd voldoende wasmiddel bij de hand hebt. Laat vlekken geen kans krijgen en geniet van frisse en schone kleding, keer op keer, met het Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket

Om te bekijken of je de Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele UltraPhase 1 & 2 - jaarpakket wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.