1. Miele UltraPhase 1 FloralBoost

Miele UltraPhase 1 FloralBoost Black Friday deal

5/5

Miele UltraPhase 1 FloralBoost nodig? Check snel of je deze Miele UltraPhase 1 FloralBoost voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele UltraPhase 1 FloralBoost.

Specificaties Miele UltraPhase 1 FloralBoost

Merk

Miele

Fabrikantcode

12280210

Omschrijving van de Miele UltraPhase 1 FloralBoost

Met het Miele UltraPhase 1 FloralBoost wasmiddel voor je Miele TwinDos wasmachine wordt het doseren van je wasmiddel automatisch en eenvoudig. Deze fles bevat 1,4 liter aan heerlijk geurende zeep, genoeg voor maar liefst 37 wasbeurten. Als je gemiddeld 3 keer per week een was draait, kun je hier ongeveer 3 maanden mee vooruit. UltraPhase 1 is perfect geschikt voor al je witte, donkere en gekleurde was. Je plaatst de fles eenvoudig onderin je Miele TwinDos wasmachine en combineert deze met het UltraPhase 2 wasmiddel. De FloralBoost geur laat je genieten van de frisheid van een bloemenveld en helpt onaangename geurtjes, zoals zweet, te verminderen. Om optimaal gebruik te maken van dit wasmiddel, is het belangrijk om de instructies op de verpakking nauwkeurig te volgen. Zo voorkom je verkeerd gebruik en daarmee de kans op oogletsel en huidirritatie. Met het Miele UltraPhase 1 FloralBoost wasmiddel wordt het wassen van je kleding niet alleen effectief, maar ook een heerlijke geurbeleving.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele UltraPhase 1 FloralBoost

Om te bekijken of je de Miele UltraPhase 1 FloralBoost tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele UltraPhase 1 FloralBoost wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals