1. Miele WDD 131 WPS GuideLine

Miele WDD 131 WPS GuideLine Black Friday deal

5/5

Miele WDD 131 WPS GuideLine nodig? Check snel of je deze Miele WDD 131 WPS GuideLine voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WDD 131 WPS GuideLine.

Specificaties Miele WDD 131 WPS GuideLine

Merk

Miele

Fabrikantcode

11331920

Omschrijving van de Miele WDD 131 WPS GuideLine

Met de Miele WDD 131 WPS GuideLine kun je moeiteloos zowel kleine als grote hoeveelheden wasgoed wassen. Deze speciale Miele wasmachine is ontworpen voor mensen met een visuele beperking en heeft een uniek display dat tastbare stickers gebruikt om aanrakingen te begeleiden. Daarnaast biedt de machine gesproken gebruiksaanwijzingen en geluidssignalen tijdens het bedienen, waardoor het voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Met een vulgewicht van 8 kilogram kun je niet alleen normale wasladingen wassen, maar ook grotere hoeveelheden beddengoed voor 2 of 3 personen. De wasmachine is uitgerust met 8 verschillende programma's, waaronder speciale programma's voor katoen, wol en overhemden. Bovendien heeft de wasmiddellade een apart vakje voor Miele CapDosing capsules. Deze capsules bevatten speciale wasmiddelen, bijvoorbeeld voor het wassen van je favoriete wollen trui, waardoor deze langer mooi blijft. Houd er wel rekening mee dat het display van de machine alleen beschikbaar is in het Duits. Met de Miele WDD 131 WPS GuideLine hoef je je geen zorgen te maken over het bedienen van de wasmachine als je een visuele beperking hebt. Dankzij het speciale display met tastbare stickers en de gesproken gebruiksaanwijzingen is de machine toegankelijk voor iedereen. Bovendien biedt de machine voldoende capaciteit om zowel kleine als grote wasladingen aan te kunnen, inclusief beddengoed voor 2 of 3 personen. Met de.

Pluspunten
  • Naast je eigen wasmiddel kun je CapDosing wascapsules gebruiken, die speciale stoffen zoals wol of zijde beschermen. Dankzij de voelbare braille sticker en gesproken aanwijzingen is de wasmachine ook geschikt voor mensen met een visuele beperking. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos voor automatische dosering van je wasmiddel. Het programma's display is in het Duits.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WDD 131 WPS GuideLine

Om te bekijken of je de Miele WDD 131 WPS GuideLine tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WDD 131 WPS GuideLine wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals