1. black friday
  2. Miele WSA 033 WCS

Miele WSA 033 WCS Black Friday deal

5/5

Miele WSA 033 WCS nodig? Check snel of je deze Miele WSA 033 WCS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSA 033 WCS.

Specificaties Miele WSA 033 WCS

Merk

Miele

Fabrikantcode

11678370

Omschrijving van de Miele WSA 033 WCS

De Miele WSA 033 WCS is de perfecte wasmachine voor individueel gebruik. Met de innovatieve SoftCare trommel wordt je wasgoed beschermd en blijft je favoriete outfit langer mooi. De honingraatstructuur van de trommel zorgt voor een zachte behandeling van je kleding, waardoor deze er altijd als nieuw uitziet. Deze wasmachine biedt maar liefst 12 verschillende programma's, waaronder speciale programma's voor wol, fijne was en jeans. Met de handige CapDosing wascapsules doseer je precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor je delicate kledingstukken, zoals een wollen trui of zijden blouse. Plaats eenvoudigweg één capsule in de zelfreinigende wasmiddellade en je bent verzekerd van een perfect resultaat. Uiteraard kun je ook je eigen favoriete wasmiddel gebruiken. Een bijkomend voordeel van deze wasmachine is de koolborstelloze ProfiEco motor, die niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook bijzonder stil werkt. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 74 decibel kun je de was doen terwijl je zelfs in een nabijgelegen vergadering zit, zonder gestoord te worden. Kies voor de Miele WSA 033 WCS en geniet van optimale wasresultaten en een ongeëvenaard gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Naast je eigen wasmiddel, kun je CapDosing wascapsules gebruiken om stoffen zoals wol of zijde te beschermen. Dankzij de koolborstelloze ProfiEco motor heb je minder last van trillingen en geluid. Je wasgoed blijft langer mooi door de zachte honingraatstructuur van de SoftCare trommel.

Minpunten
  • Beschik niet over TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Heb geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSA 033 WCS

Om te bekijken of je de Miele WSA 033 WCS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSA 033 WCS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.