Miele WSD 023 WCS Black Friday deal

5/5

Miele WSD 023 WCS nodig? Check snel of je deze Miele WSD 023 WCS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSD 023 WCS.

Specificaties Miele WSD 023 WCS

Merk

Miele

Fabrikantcode

11811750

Omschrijving van de Miele WSD 023 WCS

Met de Miele WSD 023 WCS wasmachine kun je op een energiezuinige manier zowel normale als grotere wasbeurten voor 2 of 3 personen schoon krijgen. Deze wasmachine heeft energieklasse A, waardoor je tot wel € 290,- kunt besparen op energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Met de keuze uit 12 verschillende wasprogramma's kun je al je kleding grondig en efficiënt wassen. Voor je favoriete zwarte shirts is er zelfs een speciaal programma voor donker wasgoed, zodat de kleuren langer mooi blijven. Ook voor je regenponcho en waterdichte jassen is er een speciaal impregneerprogramma. Hiermee wordt de stof voorzichtig gewassen en komt je jas waterdicht uit de trommel. En als je een wollen trui hebt die een speciale behandeling nodig heeft, kun je gebruik maken van de handige CapDosing capsules voor wol. Elke capsule bevat een speciaal wasmiddel dat perfect is afgestemd op de delicate eigenschappen van wol en is voldoende voor één wasbeurt. Met de Miele WSD 023 WCS wasmachine krijg je niet alleen schone kleding, maar ook de mogelijkheid om specifieke stoffen op de juiste manier te behandelen. Dit apparaat biedt alle gemakken die je nodig hebt om jouw wasroutine efficiënt en zorgeloos te maken.

Pluspunten
  • Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Je kunt naast je eigen wasmiddel ook CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Het wast relatief stil met een geluidsniveau van slechts 72 decibel tijdens het centrifugeren.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Beschikt niet over PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSD 023 WCS

Om te bekijken of je de Miele WSD 023 WCS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSD 023 WCS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals