1. Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP Black Friday deal

5/5

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP nodig? Check snel of je deze Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP.

Specificaties Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP

Merk

Miele

Fabrikantcode

11856400

Omschrijving van de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP

Met de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP kunt u op een zeer energiezuinige manier het wasgoed van uw gezin met 1 of 2 kinderen wassen en drogen. Deze wasmachine biedt verschillende programma's aan, zoals fijne was, jeans en overhemden. Daarnaast zorgen de CapDosing wascapsules ervoor dat uw wollen trui en zijden blouse een speciale behandeling krijgen. Elke capsule bevat voldoende wasmiddel voor een specifiek type stof. Met een energieklasse A kunt u tot wel € 330,- besparen op energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. De Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar heeft ook een stijlvol design dat perfect past in elke moderne wasruimte. Met de handige bedieningselementen kunt u eenvoudig de gewenste programma's selecteren en de machine aanpassen aan uw specifieke behoeften. Bovendien beschikt deze wasmachine over een ruime trommelcapaciteit, waardoor u grote hoeveelheden was in één keer kunt verwerken. Voeg daarbij de efficiënte droger Miele TSC 223 WP, die zorgt voor een perfect droogresultaat zonder de stof te beschadigen. Met verschillende droogprogramma's en een grote trommelcapaciteit is deze droger ideaal voor gezinnen. Bovendien is de droger voorzien van een warmtepomptechnologie, waardoor hij zeer energiezuinig is en u geld bespaart op uw energierekening. Met de M.

Pluspunten
  • Met deze set van een wasmachine en droogkast bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Naast je eigen wasmiddel kun je ook CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen TwinDos functie om automatisch wasmiddel te doseren. De droger is niet voorzien van SteamFinish om de kreukels in je kleding te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP

Om te bekijken of je de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 223 WP wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals