Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed Black Friday deal

5/5

Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed nodig? Check snel of je deze Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed.

Specificaties Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Merk

Miele

Fabrikantcode

11856490

Omschrijving van de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

De Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed is de perfecte combinatie om je kleding efficiënt en snel te wassen en drogen. Met deze wasmachine en droger hoef je je geen zorgen meer te maken over energieverspilling, want ze zijn ontworpen om zuinig te zijn zonder in te leveren op prestaties. De Miele WSD 023 WCS is een krachtige wasmachine die je kleding grondig reinigt. Met een ruime capaciteit van 8 kilogram kun je gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed aan. Bovendien beschikt deze machine over verschillende wasprogramma's, zodat je altijd het juiste programma kunt kiezen voor je specifieke kledingstukken. Dankzij de EcoSpeed-functie wordt het water- en energieverbruik geoptimaliseerd, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu ontziet. De Miele TSC 563 WP EcoSpeed is een innovatieve droger die je kleding snel en efficiënt droogt. Met een grote trommelcapaciteit van 8 kilogram kun je moeiteloos al je wasgoed drogen. Deze droger is uitgerust met verschillende droogprogramma's, zodat je altijd de juiste instelling kunt kiezen voor je kleding. Daarnaast zorgt de EcoSpeed-technologie ervoor dat de droogtijd en het energieverbruik worden geoptimaliseerd, waardoor je niet alleen tijd bespaart, maar ook energiezuinig bezig bent. Met de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed heb je een perfect duo.

Pluspunten
  • Je wast en droogt zeer energiezuinig 8 kilogram wasgoed. Naast je eigen wasmiddel kun je CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen TwinDos en PowerWash om automatisch je wasmiddel te doseren en water te besparen. De wasdroger communiceert niet met de wasmachine om de juiste instellingen te kiezen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Om te bekijken of je de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSD 023 WCS + Miele TSC 563 WP EcoSpeed wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals