1. Miele WSD 164 WCS

Miele WSD 164 WCS Black Friday deal

5/5

Miele WSD 164 WCS nodig? Check snel of je deze Miele WSD 164 WCS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSD 164 WCS.

Specificaties Miele WSD 164 WCS

Merk

Miele

Fabrikantcode

12130120

Omschrijving van de Miele WSD 164 WCS

Met de Miele WSD 164 WCS kun je moeiteloos grote hoeveelheden kleding en beddengoed wassen. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je gemakkelijk al je wasgoed van de hele week in één keer wassen. Maar geen zorgen als je een kleinere lading hebt, want deze wasmachine past automatisch het verbruik en de duur van het programma aan. Zo bespaar je energie en water! Naast de standaard wasprogramma's biedt de Miele WSD 164 WCS ook speciale programma's voor verschillende soorten was. Of je nu impregneert, overhemden wast of donkere kleding wilt behouden, deze wasmachine heeft het allemaal. En voor die favoriete wollen trui van jou is er zelfs een speciale behandeling beschikbaar. Met een speciale CapDosing capsule gevuld met een wasmiddel voor één wasbeurt, blijft je wollen kleding beschermd en zacht. Het gebruiksgemak van de Miele WSD 164 WCS is ongeëvenaard. Je kunt de wasmachine eenvoudig bedienen via het touchscreen display of zelfs via de handige app op je smartphone. Zo kun je altijd en overal je was starten en controleren. Met deze moderne en gebruiksvriendelijke wasmachine wordt het doen van de was een moeiteloze en efficiënte taak. Investeer vandaag nog in de Miele WSD 164 WCS en geniet van schone en frisse kleding, elke keer weer.

Pluspunten
  • WiFiConn@ct zorgt ervoor dat je je wasmachine op afstand kunt bedienen met je smartphone of tablet. Naast je eigen wasmiddel kun je ook CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen. De geëmailleerde voorkant is kras-, corrosie- en sopbestendig en dus duurzaam.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos voor automatische dosering van je wasmiddel. Heeft geen PowerWash 2.0 om je wasgoed in 49 minuten schoon te krijgen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSD 164 WCS

Om te bekijken of je de Miele WSD 164 WCS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSD 164 WCS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals