1. black friday
  2. Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 Black Friday deal

5/5

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 nodig? Check snel of je deze Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0.

Specificaties Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

Merk

Miele

Fabrikantcode

11381290

Omschrijving van de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

De Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 is de perfecte wasmachine voor energiezuinig en grondig schoon wassen. Dankzij de innovatieve PowerWash technologie, bespaart deze wasmachine water door je was van bovenaf te besproeien. Hierdoor is er minder water nodig om een schoon resultaat te bereiken. De ruime SoftCare trommel van de machine is geschikt voor kleine en grotere wasbeurten, perfect voor huishoudens van 2 tot 3 personen. Met het QuickPowerWash programma kan een halfvolle belading in slechts 49 minuten grondig worden gereinigd. Dit is ideaal wanneer je snel schoon beddengoed nodig hebt of als je favoriete overhemd snel gewassen moet worden. Daarnaast is de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 voorzien van een apart vak voor Miele CapDosing wascapsules. Hiermee kun je specifieke stoffen, zoals wol of zijde, een speciale behandeling geven. Natuurlijk kun je ook je eigen wasmiddel en wasverzachter gebruiken, zodat je altijd de vrijheid hebt om je was op jouw manier te verzorgen. Met de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 geniet je van een energiezuinige en efficiënte waservaring. De machine combineert geavanceerde technologieën met een ruime trommel en handige programma's, waardoor je altijd kunt vertrouwen op een perfect schone was. Maak kennis met de ultieme wasmachine voor jouw huishouden en geniet van het gemak en de kwaliteit die Miele te bieden.

Pluspunten
  • Met PowerWash 2.0 bespaar je water en energie doordat de wasmachine van bovenaf water op je wasgoed sproeit. Je kunt naast je eigen wasmiddel ook CapDosing wascapsules gebruiken, die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Dankzij de grote trommelcapaciteit van 8 kilogram kun je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0

Om te bekijken of je de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.