1. Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP Black Friday deal

5/5

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP nodig? Check snel of je deze Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP.

Specificaties Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

Merk

Miele

Fabrikantcode

11856400

Omschrijving van de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

De Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP is een revolutionaire combinatie van een wasmachine en een droger. Met deze geavanceerde apparaten bespaar je niet alleen water en energie, maar geniet je ook van een snelle en efficiënte was- en droogervaring. De wasmachine is uitgerust met de innovatieve PowerWash 2.0-technologie, die ervoor zorgt dat je kleding grondig wordt gereinigd, zelfs bij lage temperaturen. Hierdoor blijven je kledingstukken langer mooi en gaan ze langer mee. Daarnaast beschikt de Miele TSC 223 WP droger over een scala aan handige functies, zoals het Perfect Dry-systeem dat ervoor zorgt dat je kleding altijd perfect droog wordt, zonder dat ze worden blootgesteld aan te hoge temperaturen. Bovendien maakt de SteamFinish-functie het mogelijk om je kleding op te frissen en te ontkreuken, zodat ze direct klaar zijn om te dragen. Met deze combinatie van wasmachine en droger ben je verzekerd van optimale prestaties en gemak in je dagelijkse wasroutine.

Pluspunten
  • Met een vulcapaciteit van 8 kilogram kun je kleine en grote ladingen wassen en drogen van 2 of 3 personen. Dankzij PowerWash 2.0 bespaar je water en energie, omdat de wasmachine van bovenaf water over je wasgoed sproeit. Met het PerfectDry systeem droog je nooit te lang dankzij de vochtigheidssensoren, waardoor je kleding niet krimpt.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen TwinDos functie om automatisch wasmiddel te doseren. De wasdroger heeft geen SteamFinish om de kreukels in je kleding te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP

Om te bekijken of je de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 223 WP wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals