1. Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed Black Friday deal

5/5

Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed nodig? Check snel of je deze Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed.

Specificaties Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Merk

Miele

Fabrikantcode

11856490

Omschrijving van de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

De Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed is de ultieme combinatie om jouw wasroutine efficiënter te maken. Met deze wasmachine en droger kan je niet alleen snel wassen en drogen, maar bespaar je ook nog eens water en energie. Dankzij de innovatieve PowerWash 2.0 technologie van Miele wordt je was grondig gereinigd, zelfs op lage temperaturen. Dit zorgt niet alleen voor een schone was, maar ook voor extra energiebesparing. Deze wasmachine is uitgerust met talloze handige functies die het wassen eenvoudig maken. Met een ruime trommelcapaciteit van 8 kilogram kan je al je kleding in één keer wassen. De TSC 563 WP EcoSpeed droger heeft een droogcapaciteit van 9 kilogram, waardoor je zelfs grote ladingen was snel en efficiënt kunt drogen. Beide apparaten zijn voorzien van Miele's EcoSpeed functie, waardoor je kunt kiezen voor een kortere droogtijd met een lager energieverbruik. Naast de uitstekende prestaties en energiezuinigheid, bieden deze apparaten ook een stijlvol en modern design. De strakke lijnen en hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat deze wasmachine en droger een aanwinst zijn voor elke wasruimte. Met de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed haal je niet alleen topkwaliteit in huis, maar ook een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor al.

Pluspunten
  • Met een vulgewicht van 8 kilogram kan je kleine en grote hoeveelheden wasgoed wassen en drogen, geschikt voor 2 of 3 personen. Dankzij PowerWash 2.0 bespaar je water en energie, doordat de wasmachine water over je wasgoed sproeit vanaf de bovenkant. Het heeft een maximale droogtijd van 165 minuten, waardoor het onder de categorie 'snel' valt en je relatief snel kan drogen.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. De wasdroger heeft geen SteamFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed

Om te bekijken of je de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSD 323 WCS PowerWash 2.0 + Miele TSC 563 WP EcoSpeed wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals