1. black friday
  2. Miele WSD 663 WCS TwinDos

Miele WSD 663 WCS TwinDos Black Friday deal

5/5

Miele WSD 663 WCS TwinDos nodig? Check snel of je deze Miele WSD 663 WCS TwinDos voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSD 663 WCS TwinDos.

Specificaties Miele WSD 663 WCS TwinDos

Merk

Miele

Fabrikantcode

11597720

Omschrijving van de Miele WSD 663 WCS TwinDos

Met de Miele WSD 663 WCS TwinDos wordt wassen een fluitje van een cent. Deze wasmachine is uitgerust met 2 wasmiddelflacons die tijdens het wassen automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel aan de wasbeurt toevoegen. Hierdoor bespaar je niet alleen op wasmiddel, maar blijft je kleding ook langer mooi en als nieuw. Wil je liever je eigen wasmiddel gebruiken? Geen probleem! Je kunt 2 navulbare reservoirs aanschaffen en je eigen wasmiddel handmatig toevoegen in de wasmiddellade. Voor het wassen van delicate kleding, zoals je favoriete wollen trui, biedt de Miele WSD 663 WCS TwinDos CapDosing capsules. Deze capsules bevatten speciale wasmiddelen die perfect zijn afgestemd op specifieke stoffen. Zo ben je verzekerd van een optimale verzorging van je kostbare kledingstukken. En het beste van alles? Je kunt het wasprogramma heel eenvoudig starten via de handige app. Dit betekent dat je niet eens thuis hoeft te blijven om de machine aan te zetten. Ideaal voor drukke huishoudens! Met een capaciteit geschikt voor een huishouden van 2 of 3 personen, is de Miele WSD 663 WCS TwinDos de perfecte wasmachine voor jouw gezin.

Pluspunten
  • Je kunt naast je eigen wasmiddel ook gebruik maken van CapDosing wascapsules die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Dankzij TwinDos wordt je wasmiddel automatisch gedoseerd, waardoor je kleding langer mooi blijft. Met WiFiConn@ct kun je je wasmachine op afstand bedienen met je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Heeft geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSD 663 WCS TwinDos

Om te bekijken of je de Miele WSD 663 WCS TwinDos tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSD 663 WCS TwinDos wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.