Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP Black Friday deal

5/5

Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP nodig? Check snel of je deze Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP.

Specificaties Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP

Merk

Miele

Fabrikantcode

11856540

Omschrijving van de Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP

Met de Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP heb je de controle in handen via je smartphone. Deze geavanceerde wasmachine en droger stellen je in staat om moeiteloos 8 kilogram wasgoed energiezuinig te wassen en te drogen. Met de nieuwste technologieën en innovatieve functies biedt dit apparaat een ongeëvenaarde prestatie en gebruiksgemak. Dankzij het TwinDos-systeem hoef je nooit meer na te denken over de juiste dosering van wasmiddel. Het slimme systeem doseert automatisch het perfecte amount wasmiddel op basis van de hoeveelheid wasgoed en de mate van vuilheid. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekend schoon resultaat, maar bespaart ook op de kosten van wasmiddel. Bovendien kun je via je smartphone op afstand de wasmachine en droger bedienen, waardoor je flexibiliteit en gemak ervaart. De Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP is niet alleen efficiënt in gebruik, maar ook milieuvriendelijk. Met de energieklasse A+++ ben je verzekerd van een lager energieverbruik en bespaar je op je energierekening. Daarnaast beschikt deze machine over een handige SteamCare-functie, waarmee je kledingstukken snel en gemakkelijk kunt opfrissen zonder ze volledig te wassen. Met de 24-uurs startuitstel kun je zelf bepalen wanneer je de was wilt laten draaien, zodat het altijd perfect aansluit bij jouw dagelijkse routine. Kortom.

Pluspunten
  • Je droger stemt het programma af op de instellingen van de wasmachine dankzij de Wash2Dry functie. De wasmachine doseert je wasmiddel automatisch met TwinDos, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droog je nooit te lang, waardoor je kleding niet krimpt.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te maken. De wasdroger heeft geen SteamFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP

Om te bekijken of je de Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSD 663 WCS TwinDos + Miele TSD 263 WP wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals