1. black friday
  2. Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 Black Friday deal

5/5

Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 nodig? Check snel of je deze Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0.

Specificaties Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

Merk

Miele

Fabrikantcode

11383940

Omschrijving van de Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

De Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 is een revolutionele wasmachine die niet alleen ruimte biedt voor al je dagelijkse wasgoed, maar ook voor je grotere stukken beddengoed en dekens. Met zijn unieke PowerWash technologie bespaart deze wasautomaat water, terwijl het toch effectief vlekken verwijdert. Het water wordt namelijk van bovenaf over je kleding gesproeid, waardoor zelfs de meest hardnekkige vlekken worden aangepakt. Deze wasmachine biedt ook een breed scala aan wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor fijne was, overhemden en jeans. Met het QuickPowerWash programma kun je zelfs een halfvolle trommel binnen slechts 49 minuten schoon krijgen. Voor kleine wasjes is er het SingleWash programma, dat niet alleen energiezuinig is, maar ook perfect is voor het wassen van je favoriete shirt. Om ervoor te zorgen dat je kleding altijd de beste zorg krijgt, kun je naast je eigen wasmiddel en wasverzachter ook gebruik maken van CapDosing wascapsules. Elke capsule bevat precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor een specifieke stof, waardoor je kleding langer mooi blijft. Kortom, met de Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 haal je een energiezuinige en ruime wasmachine in huis die je kleding altijd perfect schoon en fris zal maken.

Pluspunten
  • Met PowerWash 2.0 bespaar je water en energie, omdat de wasmachine water over je wasgoed van bovenaf sproeit. Naast je eigen wasmiddel kun je ook CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Dankzij de grote trommelcapaciteit van 9 kilogram kun je ook al je beddengoed in één keer wassen.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0

Om te bekijken of je de Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WSG 363 WCS PowerWash 2.0 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.