Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg Black Friday deal

5/5

Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg nodig? Check snel of je deze Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg.

Specificaties Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg

Merk

Miele

Fabrikantcode

11581940

Omschrijving van de Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg

De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 is een innovatieve was-droogcombinatie die perfect is voor drukke huishoudens. Met een wascapaciteit van 8 kilogram en een droogcapaciteit van 5 kilogram, kun je gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed aanpakken. Deze machine is niet alleen geschikt voor normale ladingen was, maar ook voor het wassen van het beddengoed van 1 of 2 personen. Wat deze was-droogcombinatie echt uniek maakt, is de CapDosing functie. Met behulp van speciale capsules kun je je delicate kledingstukken, zoals wol en zijde, extra bescherming geven tijdens het wasproces. Deze capsules bevatten speciaal wasmiddel dat ervoor zorgt dat delicate stoffen langer mooi blijven. Naast het beschermen van je kleding, is de Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 ook ontworpen om water en energie te besparen. Met de PowerWash functie kun je efficiënter wassen en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleinen. Als je snel een outfit wilt wassen en drogen, kun je gebruik maken van het Single Wash&Dry programma, waarmee je binnen één uur klaar bent om je favoriete shirt en broek aan te trekken. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze was-droogcombinatie ook een SteamCare stoomfunctie. Hiermee kun je je kleding snel opfrissen en zelfs het strijkwerk verminderen. Of je nu een groot gezin hebt of gewoon op zoek bent naar een alles-in.

Pluspunten
  • Met PowerWash 2.0 bespaar je water en energie doordat de was-droogcombinatie water over je wasgoed sproeit van bovenaf. Naast je eigen wasmiddel kun je CapDosing wascapsules gebruiken om materialen zoals wol of zijde te beschermen. Met de Miele@home app kun je je was-droogcombinatie bedienen waar en wanneer je maar wilt met je smartphone.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om je wasmiddel automatisch te doseren. Met een droogcapaciteit van maximaal 5 kilogram droog je minder natte was in één keer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg

Om te bekijken of je de Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals