1. black friday
  2. Mill AB-H1500DN

Mill AB-H1500DN Black Friday deal

5/5

Mill AB-H1500DN nodig? Check snel of je deze Mill AB-H1500DN voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Mill AB-H1500DN.

Specificaties Mill AB-H1500DN

Merk

Mill

Fabrikantcode

AB-H1500DN

Omschrijving van de Mill AB-H1500DN

De Mill AB-H1500DN is de perfecte keuze om je ruimte snel en gelijkmatig te verwarmen. Met een ingebouwde thermostaat kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, waarna de kachel automatisch uitschakelt zodra deze bereikt is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het te warm worden van je ruimte. Daarnaast biedt deze kachel nog meer handige functies. Met de timerfunctie kun je de kachel zo instellen dat je ruimte al verwarmd is voordat je thuiskomt, zodat je altijd een warm welkom ontvangt. Bovendien heeft de kachel ook een dag- en nachtmodus. In de nachtmodus wordt de temperatuur enkele uren verlaagd, waardoor je niet alleen energie bespaart, maar ook geniet van een comfortabele nachtrust. De Mill AB-H1500DN heeft drie verschillende standen, namelijk 600, 900 en 1500 watt, waardoor hij geschikt is voor ruimtes tot 24 vierkante meter. Dankzij de warme ventilator aan de bovenkant wordt de warme lucht gelijkmatig door de ruimte verspreid. Met deze kachel geniet je dus van een snelle en efficiënte verwarming, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in je huis.

Pluspunten
  • Als een oliekachel eenmaal opgewarmd is, blijft deze lange tijd op temperatuur. Hij schakelt automatisch uit wanneer de temperatuur te hoog wordt. Met de ventilatiefunctie wordt de warme lucht in de ruimte snel verspreid.

Minpunten
  • Het duurt vaak 15 tot 30 minuten voordat de olie goed op temperatuur is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Mill AB-H1500DN

Om te bekijken of je de Mill AB-H1500DN tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Mill AB-H1500DN wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.