1. Mill AB-H2000DN

Mill AB-H2000DN Black Friday deal

5/5

Mill AB-H2000DN nodig? Check snel of je deze Mill AB-H2000DN voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Mill AB-H2000DN.

Specificaties Mill AB-H2000DN

Merk

Mill

Fabrikantcode

AB-H2000DN

Omschrijving van de Mill AB-H2000DN

De Mill AB-H2000DN is een kachel die je ruimte snel en gelijkmatig verwarmt. Met behulp van een ingebouwde thermostaat kun je zelf de gewenste temperatuur instellen. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de kachel automatisch uit. Dankzij de timerfunctie kun je je ruimte al verwarmen voordat je thuiskomt, zodat je nooit in een koud huis aankomt. De kachel heeft ook een dag- en nachtmodus. In de nachtmodus verlaagt de kachel de temperatuur gedurende enkele uren, waardoor je energie bespaart. Met 3 standen van 800, 1200 en 2000 watt kan de kachel ruimtes tot 28 vierkante meter verwarmen. De Mill Heat Boost Technologie zorgt voor een efficiënte warmteverdeling dankzij de gesloten structuur rondom de oliegevulde "vinnen". Daarnaast heeft de kachel ook nog andere handige functies, zoals een bovenuitblaas die warme lucht via de bovenkant verspreidt. Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van warmte in de ruimte. De kachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol vormgegeven met een strak design. Het is een echte eyecatcher in je interieur. Kortom, met de Mill AB-H2000DN geniet je van een comfortabele en energiezuinige verwarming in je ruimte.

Pluspunten
  • De kachel heeft een eco-stand met een laag wattage en verbruik, wat energiezuinig is. Een kachel gevuld met olie blijft na het uitzetten nog een tijd warmte afgeven, waardoor je de kachel eerder kunt uitzetten en dus energie bespaart. De kachel heeft een warmtebereik van 28 vierkante meter, wat relatief groot is.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Het duurt vaak vijftien tot dertig minuten voordat de olie de juiste temperatuur heeft bereikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Mill AB-H2000DN

Om te bekijken of je de Mill AB-H2000DN tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Mill AB-H2000DN wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals