1. black friday
  2. Mill CUS1800MECBA Zwart

Mill CUS1800MECBA Zwart Black Friday deal

5/5

Mill CUS1800MECBA Zwart nodig? Check snel of je deze Mill CUS1800MECBA Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Mill CUS1800MECBA Zwart.

Specificaties Mill CUS1800MECBA Zwart

Merk

Mill

Fabrikantcode

CUS1800MECBA

Omschrijving van de Mill CUS1800MECBA Zwart

De Mill CUS1800MECBA, in het zwart, is een compacte verwarming die perfect past in elke ruimte tot 30 vierkante meter. Dankzij zijn kleine formaat kan hij ook gemakkelijk worden opgeborgen wanneer je hem even niet nodig hebt. Deze kachel heeft twee instellingen, namelijk 1.200 en 1.800 watt. Met de 1.200 watt instelling kun je een ruimte van ongeveer 10 vierkante meter verwarmen, terwijl je tegelijkertijd minder stroom verbruikt. Voor grotere ruimtes tot 30 vierkante meter kun je kiezen voor de 1.800 watt instelling. Het PTC verwarmingselement zorgt ervoor dat de buitenkant van de kachel niet extreem opwarmt. Dit maakt hem veilig in gebruik, zelfs in de buurt van kinderen en huisdieren. Naast zijn krachtige verwarmingsmogelijkheden heeft de Mill CUS1800MECBA ook een stijlvol design. De zwarte kleur past perfect bij elke interieurstijl en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling is deze kachel niet alleen functioneel, maar ook een prachtige aanvulling op je interieur. Dus waarom zou je genoegen nemen met een saaie en lomp uitziende verwarming, als je kunt genieten van de warmte en stijl van de Mill CUS1800MECBA?

Pluspunten
  • De kachel kan een oppervlakte van 30 vierkante meter relatief goed verwarmen. Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de temperatuur in de ruimte goed worden gereguleerd. Als de kachel omvalt of oververhit raakt, schakelt hij automatisch uit.

Minpunten
  • Deze verwarming is niet waterdicht en daarom niet geschikt om in de badkamer te plaatsen. Een ventilatorkachel maakt veel lawaai tijdens het verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Mill CUS1800MECBA Zwart

Om te bekijken of je de Mill CUS1800MECBA Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Mill CUS1800MECBA Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.