1. black friday
  2. Mill CUS1800MECWA

Mill CUS1800MECWA Black Friday deal

5/5

Mill CUS1800MECWA nodig? Check snel of je deze Mill CUS1800MECWA voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Mill CUS1800MECWA.

Specificaties Mill CUS1800MECWA

Merk

Mill

Fabrikantcode

CUS1800MECWA

Omschrijving van de Mill CUS1800MECWA

De Mill CUS1800MECWA is een stijlvolle toevoeging aan elke woonkamer. Met zijn trendy uiterlijk en ronde randen heeft deze kachel een hip design. De aluminium voet geeft de illusie dat de kachel zweeft boven de vloer, waardoor het een echte eyecatcher is. Dankzij het compacte formaat kun je de kachel eenvoudig op elke gewenste plek neerzetten en net zo gemakkelijk opbergen wanneer je hem even niet nodig hebt. De Mill CUS1800MECWA heeft twee instellingen, namelijk 1200 en 1800 watt. Kies voor de 1200 watt stand als je een kleine ruimte van ongeveer 10 vierkante meter wilt verwarmen of als je energie wilt besparen. Met de 1800 watt stand kun je moeiteloos grotere ruimtes tot 30 vierkante meter verwarmen. Het PTC verwarmingselement zorgt ervoor dat de buitenkant van de kachel niet extreem heet wordt, waardoor het ook veilig is voor huisdieren. Met de Mill CUS1800MECWA geniet je niet alleen van een warme en gezellige sfeer in huis, maar ook van een trendy en veilig design.

Pluspunten
  • De verwarming heeft een vrij groot warmtebereik van 30 vierkante meter. Dankzij de ingebouwde thermostaat is het gemakkelijk om de kamer op de juiste temperatuur te houden. De verwarming schakelt automatisch uit als deze omvalt of oververhit raakt.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterdicht en daarom ongeschikt voor plaatsing in de badkamer. Een ventilatorkachel produceert veel geluid tijdens het opwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Mill CUS1800MECWA

Om te bekijken of je de Mill CUS1800MECWA tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Mill CUS1800MECWA wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.