1. Mill IB900DN

Mill IB900DN Black Friday deal

5/5

Mill IB900DN nodig? Check snel of je deze Mill IB900DN voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Mill IB900DN.

Specificaties Mill IB900DN

Merk

Mill

Fabrikantcode

IB900DN

Omschrijving van de Mill IB900DN

Met de Mill IB900DN kies je voor een elegante oplossing op het gebied van verwarming. Deze robuuste convectorkachel van staal heeft een vermogen van 900 watt en kan ruimtes tot wel 14 vierkante meter verwarmen. Met maar liefst 25 verschillende standen kun je de gewenste warmte instellen tussen 5 en 30 graden. De Mill IB900DN is voorzien van een geavanceerde ingebouwde thermostaat, waardoor de kachel automatisch uitschakelt wanneer de temperatuur te hoog wordt en weer inschakelt als deze te laag is. Daarnaast beschikt deze convectorkachel over handige extra functies, zoals een kalibratiefunctie en een dag- en nachtmodus. Je kunt de IB900DN eenvoudig horizontaal aan de wand bevestigen, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt. Wil je de kachel in de badkamer gebruiken? Raadpleeg dan eerst de handleiding om te zien waar je de kachel veilig kunt plaatsen. Kortom, met de Mill IB900DN geniet je van een stijlvolle en efficiënte verwarmingsoplossing voor elke ruimte in huis.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het opwarmen. De temperatuur van de ruimte kan goed worden behouden dankzij de ingebouwde thermostaat. Met behulp van de timer kun je de kachel zo instellen dat deze na een bepaalde tijd stopt met verwarmen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet zo geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Mill IB900DN

Om te bekijken of je de Mill IB900DN tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Mill IB900DN wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals